my digi buddies

The Manager !!

My photo
penang, Malaysia
21 years old. Student UITM -keep loving me ♥

Thursday, March 6, 2014

Sensual Plus Serum

Assalamualaikum.

Rupanya ingat lagi passward blog ni hehee.. Alhamdulillah syukur. Blog ni zaman zaman study dulu rajin lah mengadap dah kerja ni memang takda life lah. pagi keluar rumah petang balik rehat tidur. ulang perkara yang sama dari hari isnin- jumaat.

Fatin sekarang buat on9 business which is menjual sensual plus serum. serum untuk muka dan bawah mata.. so far fatin pakai dari Dec 2013 until now mama tegur kulit dah tak kusam macam dulu, sekarang makin berseri..

tuan yang jual kena cuba semua serum baru boleh jual sebab nak review each serum tu ada 13 jenis tauu.. so far fatin pakai yang paling best dan recommended dekat semua orang adalah tightening serum.. tightening serum ni bertindak mengecilkan liang roma dan menghaluskan kulit.. lepas pakai korang make up memang nampak make up smooth dan sekata..

gambar dibawah adalah review testimonial dari customers fatin yee...

 






 
















 
 
 
 




 


 
 
 
 



 
untur order boleh whatsapp: +6013 485 1336
 
RM60 1 Box
RM90 2 Box
RM120 3 Box
 
termasuk kos pos semenanjung Malaysia dan tambah RM5 Sabah/Sarawak
 
Harga Borong min 12 Box
untuk lebih banyak lagi testimonial boleh
 
follow instagram  : @fateynss
 
 
 

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete