my digi buddies

The Manager !!

My photo
penang, Malaysia
21 years old. Student UITM -keep loving me ♥

Saturday, April 9, 2011

sehening pagi-

assalamualaikum.

paten update blog jam 4.40am gilo tak gilo ahahh.. berasa akan melahirkan eyebeg(gelap di bawah mata) yg melambak2... baru habis bt assement MGT malas na tdo lg teman dak ilah jap.. igt tanak tdo lg nak tunggu subuh baru tdo.. nak tahu knp penangan nak bangun subuh kang jenuh berperang dulu ngn bantal, selimut dan paling perang terok ngn bantal busuk ak! ahahh- hiperbola sahaja disitu.. da lama ta update blog rindu rasanya tp ta boleh lawan rndu ak kat ma ak.. hmm hanya tuhan yg tahu ta balik 3 minggu ni mcmna rasanya... progrm bersusun nak dkt2 final neh, assement nak kna submit bagai..lama tak update new pic kan? nah amik pic neh hehee... sblah tue izan namanya classmate ak!


badan semakin naik (masalah kritikal)

tgk gambar ak betol2 then alih pandangan anda dekat card yg ak gantung tuee..korang perasan tak ape yg ak gantung tue? kad bank- ahahh org gantung kad matrik ak gantung kad bank walaweyhhh ahahhh... tada la ak g class ta bawa purse kerana berat(berat la sgt kan) kad tue senang selit je dlm plastik card matrik tada lah ttngal dan sebagainya.. selain itu (penanda wacana), leh sorok gambar ak kat kad tue sbb gambar dlm tu  mcm poyo sgt je ahahh..k lah nak maen game cup cake! babai awak sekalian..

to my beloved mama:(korang yg laen ta payah baca) ni utk mama i jew tau! 

ma, zati tahu ma mst baca kan entry zati, setiap entry kat blog zati ma baca... ma, zati rndu sgt kat ma, rndu nak tdo kat bilik ma, rndu nak peluk2 ngn ma bg kakmi n kakna jeles....pg2 ma naik bilik zati, baring sebelah zati hmm tetibe* emo... ma, nanti zati balik kita bt puding creamel tau tau..zati tahu skrg ma sibuk prepared barang kakna n kakmi nak kawen, zati paham.. ma, nanti doakan zati exam final ni bleh jawab dgn tenang ea...sesungguhnya doa yg paling mustajab itu adalah doa seorang ibu! zati sayang ma

wasalam..


3 comments:

  1. wah, part ending tu mmg touching lah! ;)

    ReplyDelete
  2. agak laa...subuh2 teringat kat mama, mana tak touching....

    ReplyDelete