my digi buddies

The Manager !!

My photo
penang, Malaysia
21 years old. Student UITM -keep loving me ♥

Tuesday, December 7, 2010

tutorial wearing shawl again !

Assalamualaikum.

entry ni ta nak cakap banyak just nak tunjuk kat korg cara fatin pki shawl ok.. ni style yg slalu fatin pki.. korg leh lah belajar2 ehh.. ok yg anak tudung syria tue.. ta kisah pn nak yg mcm mane sbb skrg kan ada macam2 jenis.. fatin punyer jenis kain jersey, fatin ada jgk jenis kain cotton tp ta slalu sgt pakai fatin lebih slesa jenis ni... ok cara ftn pki shawl ta payah lnsg pki kerongsang(pin) cuma gunakan jarum peniti sahaja (sgt mudah) ..
play the video ok :)

*******
video


tips from fatin: kalau korang nak pakai selendang macam style2 dgn bereben bagai korg kena pakai baju yg simple tau.. baru nampak stylish and superb!! tehee selamat mencuba !


thanks coz spending ur time for reading and view my blog!
and i think it not to late to wish salam maal hijrah to all muslim and muslimat!
wasalam.......




3 comments:

  1. tak buang lagi harga ??? hahahha comell

    ReplyDelete
  2. semangat sgt nak bt tutorial kan harga pong ta sempat nak buang haha!

    ReplyDelete
  3. simple n kiut!!! =)
    wt lg bnyk2 tutorial wearing shawl eh..
    i like 2 see..! (^_^)

    ReplyDelete